Setari Cookie-uri

Video: A fost jignita pentru ca era grasa! Raspunsul ei a socat milioane de femei

Acest clip te va face sa iti schimbi parerea despre tine.

Jennifer Livingston, o prezentatoare de la postul WKBT, a primit un mesaj prin email de o persoana, in care era asupru criticata si batjocorita. Motivul? Pentru ca era grasa:

“Buna, Jennifer.

Este destul de ciudat ca ma uit la emisiunea ta de dimineata, insa astazi am stat si m-am uitat pentru putin timp. Am fost surprins sa vad ca in ultimii ani aspectul tau fizic nu s-a imbunatatit absolut deloc. Cu siguranta nu te consideri un exemplu bun pentru aceasta comunitate de tineri, in special pentru fete. Obezitatea este una dintre cele mai proaste alegeri pe care le face o persoana si, de asemenea, un obicei de viata nesanatos. Iti las acest mesaj in speranta ca te vei mai gandi la responsabilitatea pe care o ai ca persoana publica si ca vei incepe sa promovezi un stil de viata sanatos.” – este mesajul primit de prezentatoare.

Citește și:

Ce a avut de spus Jennifer? Aflati imediat:

“Da, adevarul este ca sunt o persoana supraponderala. Poti spune ca sunt grasa… poti spune ca sunt chiar obeza daca stam sa ne gandim si sa ne raportam la o scara medicala. Insa vreau sa stii ceva: Crezi ca eu nu sunt constienta de acest adevar? Nu ma cunosti, nu esti un prieten de al meu si nici macar nu faci parte din familia mea. Asa ca cine esti tu sa vorbesti asa? Nu ai voie sa ma judeci. Sunt mai mult decat un numar pe o scara.

Tin mortis sa le spun acelor adolescenti care se simt pierduti, acelora care au probleme cu kilogramele in plus, acelora care sunt discriminati din cauza culorii pielii sau a preferintelor sexuale urmatoarea chestie: Invatati din experienta mea si nu ii lasati pe acesti agresori sa va intimideze.” – a fost mesajul oferit de femeie, informeaza Slate.com.

Citește și:

Clipul a ajuns viral pe Youtube, facand peste 4 milioane si jumatate de vizualizari in numai 2 zile.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.