Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam, fara chiloti pe covorul rosu

Unele vedete prefera valentele negative ale termenului "impresionant".

In rochia in care si-a facut aparitia pe covorul rosu, combinatie de clepsidra cu sirena cu catarame cu dungi cu bretele laterale si cusaturi orizontale... pAnda nu are cum sa aiba indispensabilii la ea. Serios, trage cu ochiul in poza si spune tu daca are cum sa aiba chiloti pe dansa!

Imbracata, machiata si coafata de x oameni si tot reuseste sa aiba aparitii caraghioase la aproape orice eveniment. Asa-numita „femeie-barbat”, porecla primita din cauza muschilor prea lucrati (nu pentru ca nu ar avea formele necesare sau pentru ca nu ar purta destul de des haine care sa ii evidentieze sexul), a avut aseara 3 tinute si toate strigatoare la cer! Macar de s-a putea hotari asupra unui stil... macar daca nu ar face cele mai proaste si mai tipatoare asocieri vestimentare. Dar nu, vrem sa socam, sa impresionam si sa stralucim!

Citește și:

Uneori, Anda pare ca vrea sa fie Lady Gaga de Romania. Nu mai tine cont de faptul ca spatiul mioritic nu este pregatit pentru spiritul ei avangardist si nici nu ar renunta la rujul ei roz fosforescent. Probabil ii place foarte mult sa apara in tabloide in dreptul titlurilor „SOC! Uite cum s-a imbracat Anda Adam!”, numai ca uneori este „SOC SI GROAzA!” si atat...

Sa nu crezi ca Anda Adam a fost singura vedeta cu tinuta oribila. Vezi aici cum s-au prezentat si ceilalti nominalizati!

Fotografi: Valentin Besa, Valentin Navacovschi, Cristian Popoi.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.