Setari Cookie-uri

Cand se marita Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston se pregateste de nunta.

Actrita Jennifer Aniston, care s-a logodit, in august, cu actorul Justin Theroux, vrea ca nunta sa sa aiba loc la ferma pe care Julia Roberts o detine in New Mexico, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

''Jen s-a indragostit de New Mexico, are o latura relaxata care li se potriveste perfect atat ei, cat si lui Justin, deci ar fi un loc grozav pentru a se casatori", a declarat pentru revista OK! o sursa apropiata cuplului.

Actrita filmeaza in prezent pentru comedia romantica "We're the Millers", alaturi de nepoata Juliei Roberts, Emma Roberts. Aceasta i-a aratat in timpul filmarilor imagini cu ferma Juliei, iar lui Jennifer - care anterior ar fi spus ca si-ar dori sa se casatoreasca in Kenya - i-a placut foarte mult proprietatea, ce ar putea gazdui o nunta intima cu circa 100 de invitati.

Aniston a devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends", difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

Citește și:

Jennifer Aniston, in varsta de 43 de ani, a fost casatorita cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie. Dupa divort, Aniston a avut mai multe relatii de scurta durata, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer.

Jennifer Aniston si Justin Theroux, care au jucat impreuna in comedia "Cu lumea-n cap / Wanderlust", au o relatie care a inceput in mai 2011 si s-au logodit in august 2012.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.