Setari Cookie-uri

Video: Beyonce, palmuita de Jay Z pe scena!

Vezi aici ce s-a intamplat.

Sunt una dintre cea mai bogata familie din lume. Intotdeauna au tinut la viata lor privata. S-au casatorit in secret si abia dupa cativa ani au aparut fotografiile de la nunta lor. Beyonce si sotul sau, rapperul Jay Z, au facut tot posibilul sa stea departe de obiectivele “vigilente” ale paparazzilor. Si au reusit!

Dar se pare ca s-au saturat si vor sa arate cat de nebunatici sunt ei. La cel mai recent concert sustinut de Jay Z la Barclays Center din New York cei doi au oferit un spectacol de neuitat. Rapperul si-a invitat sotia si mama copilului sau pe scena. Diva B a interpretat hit-ul Diva, dupa care a cantat alaturi de barbatelul sau melodia Crazy in Love, informeaza DailyMail.

Jay Z a fost atat de fascinat de miscarile lui Beyonce incat a uitat sa mai intre pe scena si sa cante, sotia lui fiind nevoita sa improvizeze timp de cateva secunde. Si asta nu a fost tot. De departe, momentul cel mai cel (cireasa de pe tort) al serii a fost atunci cand rapperul si-a palmuit obraznic sotia peste fund. Vezi mai jos clipul:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.