Setari Cookie-uri

Foto: Alexandra Dinu, aparitie de senzatie intr-o rochie de 8000 de euro!

Vezi aici cum arata fosta sotie a lui Adi Mutu!

Alexandra Dinu a fost invitatul special al petrecerii Jack Daniel’s gazduita de clubul Fratelli din București, ocazie cu care a avut cea mai eleganta si sexy aparitie vestimentara a serii.

Pentru acest eveniment, actrita a sosit special de la Roma, facandu-si aparitia in doua vestimentatii diferite, una aleasa pentru conferinta de presa si alta pentru evenimentul propriu-zis.

Daca, la inceputul petrecerii, Alexandra a imbracat o rochie neagra din cea mai recenta colectie Dolce&Gabbana, pentru momentele de prezentare de pe scena a ales cea mai provocatoare creatie purtata de ea pana in prezent.

Este vorba de o rochie transparenta, din voal si dantela aplicata manual, creatie a brandului italian Sarli, in valoare de 8000 de euro.

Am inceput o colaborare cu Sarli, brand specializat in creatii Haute-Couture, iar rochia purtata la party-ul Jack Daniel’s este din voal, cu dantela aplicata manual. Este o rochie la care s-a lucrat aproape trei saptamani, zi de zi”, declara actrita.

Citește și:

Alexandra Dinu a jucat rolul de povestitor in cadrul evenimentului-concept ce a purtat numele „Some Stories”, si introdus in scena, printr-o poveste diferita, recitaluri ale unor artisti precum Sonique, No Mercy, Timati, 3 Sud Est, Corina, Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Vama, Vunk sauFady& The Zaidans.

M-a onorat invitatia adresata de Fady Zaidan și de Ileana Badiu de a fi gazda acestei petreceri, iar conceptul mi s-a parut unul deosebit. Mi-a facut placere sa revin in Romania, chiar si pentru o vizita fulger, iar acest eveniment mi-a prilejuit revederea cu prieteni dragi precum Loredana, Horia Brenciu sau Mihai de la Hi-Q. Pentru ca o astfel de petrecere speciala impunea o aparitie deosebita, am optat pentru o rochie unicat, creatie a brandului italian Sarli”, declara Alexandra Dinu.

Citește și:

Cu toate ca a fost gazda unei petreceri desfasurate intr-un club, actrita marturiseste ca in Italia nu prea obisnuieste sa-si piarda noptile in localuri si la evenimente mondene nocturne.

Am acceptat sa fiu gazda serii pentru ca mi-a placut conceptul petrecerii. Eu nu sunt de fire o petrecareata si nu imi place sa-mi pierd noptile prin cluburi. Pana la acest eveniment, nu am mai iesit intr-un club de mai bine de trei ani. In general, ieșim la cina, iar apoi la teatru sau la cinema. Fiului meu, Mario, ii place mult la cinematograf”, declara Alexandra Dinu.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.