Hai ca a trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit despre Oana Zavoranu. Nu stiu ce a facut, probabil ca a intrat intr-o depresie din cauza faptului ca ziarele de scandal si televiziunile s-au cam saturat de ea. Sau poate ca a stat in umbra pentru a “coace” o alta stire bomba cu care sa iasa la inaintare.

Oana Zavoranu da de pamant cu Anda Adam! Uite cum rade de ea

Si uite ca nu a tacut pentru mult timp – ca iar a inceput sa dea cu clanta. Se pare ca este atat de suparata pentru faptul ca risca sa ii plateasca daune morale in valoare de 10.000 de lei lui Pepe. Dar se pare ca nu vrea? Si ce daca l-a numit homosexual, tigan, jigodie, hot, ciorditor? Si el a facut-o pe ea in toate felurile. De aceea a hotarat ca este cazul sa ii trimita si ea o invitatie in fata judecatorilor!

Il anunt oficial ca are un proces de calomnie din partea mea pentru ca la o emisiune TV n-a numit prostituata, curva, nebuna si posedata. Sa vedem cum demonstreaza el asta. Si ii cer daune de 200.000 de lei”, a declarat Oana Zavoranu pentru Libertatea.

Oups! Pepe, ai dat de belea. Eu zic sa te tii bine si sa scoti banii de la ciorap pentru ca se pare ca Oana chiar nu glumeste. Zilele acestea, Zavo si avocatii vor formula o plangere pe care o vor inainta instantei.

Foto: Facebook

Oana Zavoranu EXPLODEAZA! Mesajul postat in miez de noapte!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: