Setari Cookie-uri

Foto: Adele, mai fericita ca niciodata

Cantareata a avut parte de o surpriza de proportii.

Piesa "Rolling In The Deep", interpretata de cantareata britanica Adele, a fost declarata cantecul anului la gala premiilor Broadcast Music, Inc. (BMI), care a avut loc marti seara, la Londra, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Piesa "Rolling In The Deep", scrisa de Adele in colaborare cu Paul Epworth si inclusa pe cel mai recent album al artistei, "21", a fost selectata drept cel mai bun cantec al anului datorita numarului foarte mare de difuzari pe care l-a avut de la lansarea ei, pe 29 noiembrie 2010 - peste doua milioane.

La gala care s-a desfasurat marti seara, la Dorchester Hotel din Londra, au mai fost acordate premii trupei Bee Gees - trofeul a fost ridicat de Dwina Gibb, sotia lui Robin Gibb, solistul formatiei, care a decedat in mai anul acesta. Trupa disco a primit premiul pentru cele trei milioane de difuzari ale piesei "Stayin' Alive" si cele cinci milioane de difuzari ale hitului "How Can You Mend A Broken Heart".

Citește și:

Printre premiantii serii s-a aflat si Mark Hollis, solistul trupei Talk Talk, a carei piesa a avut, de la lansarea din 1984, trei milioane de difuzari.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.