Piesa "Rolling In The Deep", interpretata de cantareata britanica Adele, a fost declarata cantecul anului la gala premiilor Broadcast Music, Inc. (BMI), care a avut loc marti seara, la Londra, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

La doar 10 ani canta la fel de bine precum Adele. Trebuie sa o ascultati si voi

Piesa "Rolling In The Deep", scrisa de Adele in colaborare cu Paul Epworth si inclusa pe cel mai recent album al artistei, "21", a fost selectata drept cel mai bun cantec al anului datorita numarului foarte mare de difuzari pe care l-a avut de la lansarea ei, pe 29 noiembrie 2010 - peste doua milioane.

La gala care s-a desfasurat marti seara, la Dorchester Hotel din Londra, au mai fost acordate premii trupei Bee Gees - trofeul a fost ridicat de Dwina Gibb, sotia lui Robin Gibb, solistul formatiei, care a decedat in mai anul acesta. Trupa disco a primit premiul pentru cele trei milioane de difuzari ale piesei "Stayin' Alive" si cele cinci milioane de difuzari ale hitului "How Can You Mend A Broken Heart".

Printre premiantii serii s-a aflat si Mark Hollis, solistul trupei Talk Talk, a carei piesa a avut, de la lansarea din 1984, trei milioane de difuzari.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Castigatorii premiilor iHeartRadio
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: