Setari Cookie-uri

Zsolt, sotul Nicoletei: Declaratie soc!

Afla aici ce a spus barbatul.

Sotul Nicoletei Luciu este dispus sa faca orice ca s-o recucereasca pe frumoasa bruneta. Cei doi trec, de doua zile, prin cele mai grele momente din relatia lor, dupa ce in presa au aparut fotografii in care omul de afaceri a fost surprins, pe iaht in Croatia, alaturi de presupusa amanta. In exclusivitate pentru Click!, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au dezvaluit, intr-un interviu, ce planuri de viitor au.

Nicoleta Luciu a trait doua zile de cosmar, dupa ce a vazut fotografiile si filmuletele facute de paparazzi in Croatia. Sotul ei, impreuna cu antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen si cu inca un barbat au fost surprinsi pe iahtul lui Zsolt, in Croatia. Zsolt si Kinga, despre care s-a spus ca i-ar fi amanta, pareau foarte apropiati.

In plus, la un moment dat, dupa o discutie aprinsa, Zsolt o loveste pe femeie. Miercuri seara, Zsolt s-a intors din Suedia si a mers direct acasa la nasii lui de cununie, Marina si Peter L. Imre, unde se afla si Nicoleta. Iata ce ne-a declarat vedeta tv, ieri, in exclusivitate, dupa o noapte intreaga de discutii cu sotul: „Imi doresc sa fim in continuare o familie.

Citește și:

Citeste pe Click interviul cu cei doi!

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.