De fapt, daca stam sa ne gandim… a fost vreodata sincera? Spunea ca isi iubeste partenerul, pe frumuselul de Robert Pattinson, ca ea crede in dragoste si cand colo il insela pe acesta… cu un barbat insurat.

Astrologie: De ce te temi intr-o relatie in functie de zodie

Si-a cerut iertare in public… s-a facut si mai tare de ras. Si-a dat seama de tot ce a facut si a intrat intr-un con de umbra. Gata cu aparitiile in public si declaratiile mincinoase. Nu de ajuns ca aproape a distrus o familie (spun “aproape” pentru ca sotia lui Rupert Sanders, amantul lui Kristen, si-a iertat sotul de dragul copiilor).

Kristen Stewart a oferit primul interviu in care chiar simti ca este sincera. De ce? Pentru ca vorbeste normal si da vina pe ea (asa cum ar trebui!):

Sunt o femeie mizerabila. Nu sunt sigura daca sunt fericita atunci cand ma simt bine si cand sunt multumita sau sunt fericita atunci cand ma dispretuiesc si imi intind limitele. Sunt multe versiuni ale fericirii. Si, sincer, eu le apreciez pe amandoua!” – a declarat actrita pentru noul numar al revistei Marie Claire, care va aparea in noiembrie.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Foto: Kristen Stewart CHELESTE la 23 de ani
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: