Dupa succesul avut cu piesa Boyfriend (desi mie mi s-a parut ca a incercat sa il imite pe Justin Timberlake – la inceputul carierei sale), acesta revine in forta cu un nou single. Si nu este singur in aceasta lupta pentru suprematie – ci ajutat de Nicki Minaj.

Cazul Justin Bieber - De la pustiul inocent, la adolescentul violent!

Piesa se numeste Beauty and a beat. Videoclipul este realizat si filmat de Justin Bieber (vedeti? Nu este doar cantaret, ci si scenarist si regizor). Clipul il reprezinta in totalitate:

In octombrie 2012, 13 ore de filmari au fost furate de la muzicianul Justin Bieber. Urmatorul clip a fost pus pe internet de catre un blogger anonim.” – cu aceste precizari incepe clipul.

Care este faza? Justin le-a facut o farsa comica fanilor sai. Acesta a scris pe contul sau de Twitter ca i-a fost furat laptopul – in care erau filme si fotografii personale. “Hotul” i-a raspuns la mesaj, spunandu-i ca va face totul public, acesta incepand sa posteze filmuletele si mai multe fotografii pe internet. La scurt timp a aparut clipul – asa ca filmarile private si fotografiile faceau parte din clip.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Foto prima pagina: Twitter

Foto: Prima imagine cu Justin Bieber in inchisoare
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: