Setari Cookie-uri

Video: Una din actritele Gossip Girl, complet goala

Ghicesti despre cine este vorba?

Sa fie Serena? Sa fie Blair? Sa fie Georgina? Neah. Nici vorba! Este micuta Jenny. Da, blonda draguta care incerca sa se faca placuta si cunoscuta in randul “vedetelor” din New York.

Taylor Momsen a renuntat la Gossip Girl (de fapt, a fost data afara din episod deoarece ceea ce facea ea in timpul liber nu se potrivea cu rolul ei din serial) si si-a dedicat tot timpul muzicii, informeaza DailyMail. Si se descurca de minune. Trupa ei, The Pretty Reckless, este adorata de adolescentele din intreaga lume.

Rebela, nonconformista, sexuala, erotica – acesta este stilul adoptat de Taylor (si are doar 19 ani).
Cantareata apare complet goala intr-un clip, intitulat The Words, unde recita cateva versuri din The Water, una din piesele trupei sale. Imaginile sunt usor blurate (pentru a nu dezveli chiar totul), ochii sunt conturati la maxim (cat mai multe straturi de eyeliner), iar clipul este realizat alb negru pentru a reda si mai bine mesajul:

Citește și:

“Linii taiate, in jurul oglinzii. Mi se vede fata, toata rosie si plina de vanatai. Am incercat sa tip si sa tip, ei bine, nimeni nu a venit alergat. Nu, nu am fost salvata. Mi-am lasat capul sub apa. Mi-am permis sa ma rog pentru ape mai linistite. Si cand ma trezesc din acest vis, am lanturi in jurul trupului meu. Nu, niciodata nu voi fi libera.” – spune Taylor Momsen.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.