Setari Cookie-uri

Foto: Ce vrea Rihanna de la un barbat?

Ea spune ca stie ce isi doreste de la o relatie... sa o credem?

Draga noastra Riri ne dezvaluie ce isi doreste de la “partenerul” sau. Cantareata apare intr-un pictorial incendiar pentru noul numar din noiembrie al revistei Vogue, unde ofera si un mic interviu despre relatii (exact punctul ei forte, nu?):

Mi-ar placea la nebunie sa merg la o intalnire. Credeti ca va mint, nu? Sunt femeie. O femeie tanara, distractiva, care adora sa se bucure de viata.

Nimeni nu ma invita. Credeti-ma. Il astept pe acel barbat care are suficient testosteron pentru a imi face fata. Si am prea multe vagine in jurul meu in acest moment.” – a declarat Rihanna.

De-asta s-a intors la batausul de Chris Brown? Pentru ca barbatii nu o invita in oras? Biata de ea.

Serios, tot ce vreau este un barbat care sa ma scoata in oras, sa ma faca sa rad ore intregi si sa imi aduca fundul acasa. Nici macar nu trebuie sa intre in casa. Tot ce vreau este o conversatie de o ora. Voi astepta, nu am ce face. Intotdeauna gasesti <<rahatul>> gresit atunci cand cauti.” – a continuat aceasta.

Citește și:

Nu stiu daca este sincera sau joaca vreo carte de-a ei. Pe de o parte o inteleg, celebritatea vine cu un pret – lipsa vietii personale. Si sunt convinsa ca este foarte greu sa isi gaseasca un partener normal – asta pentru ca toata lumea o cunoaste.

Foto prima pagina:Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.