Si Brad Pitt a fost de fata! Offf, ce mai e si cu campaniile astea publicitare.

Filme de exceptie cu Angelina Jolie care ii confirma talentul

Sa va explic: Brad Pitt este primul barbat care promoveaza parfumul Chanel no.5. La doar cateva zile dupa stirea oficiala, a aparut si clipul promotional. Despre ce este vorba? Doua femei: una blonda, una brunetasi… Brad Pitt… filosofand despre dragoste!

Nu este o calatorie… fiecare calatorie are un final. Dar noi mergem mai departe. Lumea se schimba si noi ne schimbam cu ea… planurile dispar, visele preiau controlul… dar oriunde m-as duce… acolo esti tu, norocul meu, destinul meu, averea mea.” – spune Brad Pitt in clip.

Cei de la DailyMail, il acuza pe Brad Pitt pentru o foloseste din nou pe Jennifer Aniston pentru a se promova. Jurnalistul Amelia Proud spune ca actorului ii place sa traiasca in trecut: cand si-a promovat noul film (acum cateva luni) a socat spunand ca relatia cu Jennifer Aniston a fost plictisitoare – asta la 5 ani de la despartire.

Acum se foloseste din nou de cele doua femei (Jen si Angelina) pentru a promova parfumul. Angelina este intruchipata ca femeia vampa, puternica, dura, imbracata in negru, in timp ce Jennifer Aniston este femeia – inger, pura, simpla, vesnic indragostita!

Mesajul lui Brad Pitt pentru toti barbatii din lume

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: