Setari Cookie-uri

Foto: Gerard Butler si Madalina Ghenea. Primele declaratii!

Ce are de spus actorul despre relatia cu frumoasa Madalina Ghenea?

Multi sunt impotriva relatiei lor. Ziarele de afara o fac praf pe romanca, numind-o “vanatoare de iubiti celebri”. Motivul? Pai.. inainte de a fi cu Gerard Butler a fost cu Adrien Brody. Inainte de a fi cu Adrien Brody a fost cu frumuselul Leonardo DiCaprio.

Potrivit Cancan, britanicii o acuza pe Madalina pentru faptul ca se foloseste de vulnerabilitatea actorului (Gerard Butler a iesit de curand de la o clinica de dezintoxicare, unde a stat timp de trei saptamani) pentru a deveni cunoscuta:

Le spun noroc, daca e ceva serios… Si, Gerry draga, fa-o sa semneze un contract prenuptial: fara niciun ban daca mariajul e mai scurt de 5 ani si nu aveti copii. Va fi interesant sa vedem daca va mai sta prin preajma daca urmatorul film va fi un esec in box – office. Poate vom auzi ca s-a combinat cu Jude Law.”, a scris o comentatoare pe pagina de web a tabloidului The Sun.

Citește și:

Dar se pare ca Gerard Butler nu ia in considerare toate aceste “sfaturi”. El a vorbit pentru prima data despre noua lui iubita pentru revista “Men’s Journal”, povestind ca s-a indragostit la prima vedere de frumoasa olteanca:

Am invitat-o imediat sa mearga cu mine in Islanda. Am fost impulsiv, dar pur si simplu aveam sentimentul ca va fi totul foarte bine intre noi.” – a declarat Butler.

Potrivit Click, prietenii lui Gerard o apreciaza pe Madalina. Se pare ca aceasta l-ar fi salvat pe actor de la un dezastru in viata si cariera, mai ales ca cei doi s-au intalnit la cateva zile dupa ce Gerard Butler a fost externat de la clinica de dezlacoolizare.

Foto 1 si 2: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.