Setari Cookie-uri

Pippa Middleton: Prima declaratie despre fundul ei!

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, vorbeste pentru prima data despre fundul sau.

Si ce are de spus femeia care a devenit celebra datorita posteriorului?

Pippa Middleton, sora lui Catherine, ducesa de Cambridge, a dezvaluit in cartea sa, "Celebrate", ca "este un dezavantaj sa fii faimoasa pentru formele apetisante ale posteriorului si pentru statutul social pe care il au sora si cumnatul tau", informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

In cartea sa, "Celebrate: A Year Of British Festivities For Families And Friends", Pippa Middleton ofera o abordare interospectiva a vietii sale in calitate de sora a uneia dintre cele mai celebre femei din lume.

Pippa prezinta in detaliu ascensiunea sa care a urmat rolului de cumnata a printului mostenitor al Marii Britanii, dar si dezavantajele de a fi recunoscuta pretutindeni datorita legaturilor de rudenie si a posteriorului frumos.

Citește și:

De profesie organizatoare de petreceri, aceasta fiind, de altfel, afacerea familiei, Pippa Middleton a marturisit pentru publicatia The Metro ca nu s-a obisnuit deocamdata cu popularitatea de care se bucura si recunoaste ca "este putin cam inspaimantator sa capeti recunoastere universala inaintea varstei de 30 de ani pe seama surorii tale, a cumnatului tau si a posteriorului".

In pasajele din carte care au fost date deja publicitatii, Pippa reitereaza ca este "doar o fata obisnuita de 20 si ceva de ani" si ca inca incearca sa isi construiasca viata si cariera prin forte proprii. Mai mult, ea spune ca este constienta de pozitia pe care o detine prin inrudirea cu un membru al Casei Regale, dar este convinsa ca acest fapt nu va avea niciun impact asupra ei sau asupra succesului de care se va bucura cartea sa, care va fi lansata la finalul lunii octombrie, la editura Penguin.

Citește și:

Volumul scris de ea, "Celebrate: A Year Of British Festivities For Families And Friends", este un ghid cu sfaturi despre cum poti organiza petreceri tematice, dar si retete si ponturi pentru jocuri de societate.

Pippa a fost domnisoara de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tanara in varsta de 28 de ani a facut senzatie in timpul nuntii, devenind peste noapte cea mai dorita domnisoara din Marea Britanie.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.