Setari Cookie-uri

Foto: Tariful vedetelor pentru Balul Bobocilor

Cu cat pleaca vedetele noastre dupa cateva ore de cantat in fata copiiilor?

Liceenii isi freaca mainile de nerabdare si emotii. Se pregatesc pentru balul bobocilor si vor sa le cante cei mai tari artisti ai momentului.

Inna este la momentul actual pe val, iar tinerii din clasele de liceu vor scoate suma de 8.000 de euro din buzunarele parintilor, ca sa o vada si sa o asculte la petrecerea lor!

Anul acesta s-a dovedit a fi unul profitabil pentru artistii autohtoni. Cantaretii aflati pe val au scos bani din petreceri de firma, botezuri, nunti sau zile de oras, dar au avut noroc si cu perioada campaniilor electorale.

Acum se pregatesc de balurile bobocilor. Din acest weekend, pana la sfarsitul lunii noiembrie, liceele din toata tara pregatesc petrecerea de bun-venit, iar bobocii mai cu dare de mana invita artisti celebri. Inna se situeaza in categoria de lux, alaturi de Loredana Groza, Stefan Banica si Dan Balan. Astfel, bobocii care vor sa li se duca vestea in oras o pot asculta pe Inna la un pret de pana la 8.000 de euro. Micuta bruneta face furori cu un program de 45 de minute in care canta piese precum „Hot" sau „Amazing".

Citește și:

Citeste mai multe detalii pe Click.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.