Setari Cookie-uri

Foto: Tanara care si-a vandut virginitatea pentru a ii ajuta pe saraci!

Cum ti se pare acest gest?

Catarina Migliorini, o tanara studenta din Brazilia, a vrut sa ii ajute pe cei nevoiasi, insa nu avea suficienti bani. Ce s-a gandit sa faca? Pai sa isi vanda virginitatea.

Tanara a participat la o licitatie online, in scop caritabil, si a reusit sa castige. Cat va primi in schimbul unei nopti de pasiune? Aproximativ 800.000 de dolari (mai exact – 780.000 de dolari). Barbatul care a castigat licitatia este un japonez si acesta isi va intalni „iubita” la inaltime, intr-un avion privat, care va zbura pe ruta Australia – Statele Unite.

O parte din suma de bani va fi donata in scop caritabil, pentru construirea mai multor case pentru familiile nevoiase din orasul ei natal. Povestea tinerei va fi prezentata in cadrul unui documentar special, informeaza DailyMail.

Am vazut asta precum o afacere. Am oportunitatea de a calatori, de a fi parte in acest film si ma mai aleg si cu un bonus. Daca o faci o singura data in viata ta, atunci nu poti fi considerata o prostituata. Este ca si cum ai face o fotografie incredibila – asta nu te face un fotograf.

Citește și:

Ceea ce fac acum este doar o afacere, sunt o fata romantica, am o inima buna si chiar cred in dragoste. Dar am vrut sa fac o mare schimbare in orasul meu natal.”, a declarat tanara.

Voi ce parere aveti despre aceasta initiativa?

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.