Setari Cookie-uri

Alexandra Dinu, o mireasa superba!

Alexandra a imbracat din nou rochia de mireasa...

… insa nu in viata reala, ci pentru un rol in pelicula, “Sposami”, un film pentru televiziune difuzat de Rai 1, in fieare miercuri, de la 22:15, ora Romaniei.

In “Sposami”, Alexandra Dinu joaca unul dintre rolurile principale alaturi de Francesa Chillemi, cea care a devenit cunoscuta in Peninsula dupa ce a castigat titlul de Miss Italia in anul 2003.

Alexandra debuteaza in episodul din aceasta seara cu rolul lui Melody, o fata frumoasa careia i se ofera sansa de a deveni model intr-un atelier specializat in crearea de rochiilor de mireasa.

Rolul Alexandrei este unul cheie, iar personajul ei ameninta stabilitatea relatiei de iubire dintre personajele principale.

Filmarile au avut loc anul trecut, au durat opt saptamani, s-au desfasurat la Trieste, Trento si Roma, iar regia este semnata de celebrul Umberto Marino.

Citește și:

Am imbracat 12 rochii de mireasa pentru acest rol, toate create de brandul italian Sarli, cu care am o stransa colaborare de imagine. A fost pentru prima data, dupa nunta, cand am imbracat o rochie de mireasa, astfel ca, la inceput, a fost putin ciudat. Sper ca si cei de acasa, din Romania, sa se uite la acest film, in special ca in tara se receptioneaza Rai 1”, declara Alexandra Dinu.

Cat despre posibilitatea de a imbraca din nou rochia de mireasa in viitorul apropiat, Alexandra declara ca, in momentul de fata, nu se simte pregatita sa faca din nou acest pas.

Nu este nevoie de un act si de o ceremonie fastuoasa pentru a celebra dragostea dintre doua persoane. Cel putin asta simt acum. Nu imi planific nimic, las lucrurile sa vina de la sine. Daca este scris sa ajung inca o data mireasa in viata reala, atunci asa va fi”, declara Alexandra Dinu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.