Setari Cookie-uri

Interviu Depeche Mode: Ce parere au despre concertul din Romania?

Trupa Depeche Mode se reintoarce in Romania anul viitor pentru un concert de zile mari!

Andy Fletcher, membru fondator al Depeche Mode, a acordat in exclusivitate un interviu pentru Kiss FM, realizat la Paris de catre Dan Fintescu, dupa conferinta de presa la care a fost anuntat turneul mondial al formatiei britanice ce va include si Romania, Depeche Mode urmand sa concerteze la Arena Nationala pe data de 15 mai 2013.

Toata lumea a fost prietenoasa si amabila. Daca mergi undeva in vizita, asta vrei sa vezi”, a declarat muzicianul englez pentru Kiss FM, referindu-se la vizitele sale anterioare in Romania.

Artistul a povestit cateva intamplari legate de concertele sustinute de Depeche Mode inainte de 1990, in tarile comuniste din estul Europei.

Eram tratati foarte bine. Erau doar lucruri bizare, cum a fost in timpul unor probe de sunet. In mod normal, in timpul probelor de sunet, intreaga zona este goala, dar erau cam 2000 de politisti la proba de sunet, pentru ca politistii puteau merge unde voiau si voiau sa auda probele de sunet. Nu-mi amintesc daca a existat o cerere de a merge in Romania, dar am mers in destul de multe tari. Aveam fani acolo si voiam sa cantam acolo. A fost o experienta foarte importanta”.

Exista multa muzica buna in fiecare epoca. Pentru noi, cred ca inceputul anilor '80, in Marea Britanie, a reprezentat un moment magic, cu multe grupuri, care aratau diferit si care au compus cantece pop bune. Cred ca a fost o perioada buna pentru muzica pop englezeasca”, le-a declarat Andy Fletcher ascultatorilor Kiss FM.

Englezul le-a marturisit Kissomanilor ca nu s-a indragostit niciodata atunci cand s-a aflat in turneu cu Depeche Mode si-a adus aminte si de joburile pe care le aveau membrii formatiei inainte de a deveni celebri: „Vince lucra intr-o fabrica in care se producea iaurt, Dave amenaja vitrine intr-un magazin, eu ma ocupam de curatenie”.

Interviul integral poate fi citit pe www.kissfm.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.