Setari Cookie-uri

Amanta lui Zsolt, prima declaratie! Ce are de zis Kinga Sebestyen despre Nicoleta Luciu?

Kinga Sebestyen rupe tacerea.

Afla care este legatura dintre ea si Nicoleta Luciu.

Kinga Sebestyen, antrenoarea de fitness cunoscuta ca fiind cea care a adus Kangoo Jumps in Romania, vorbeste pentru prima data despre Nicoleta Luciu. Ce are de zis? Eh, nu prea multe. Nici nu face referire la relatia ei cu Zsolt (bine, de fapt, ea nu a confirmat zvonurile, ci Nicoleta a fost cea care a spus ca da, intr-adevar, sotul ei chiar a avut o amanta).

Potrivit Cancan, pentru prima oara de la marele scandal, antrenoarea a acceptat sa vorbeasca despre relatia ei cu Nicoleta Luciu:

"De 15 ani fac sport si de sase ma ocup exclusiv de Kangoo Jumps. Niciodata, dar absolut niciodata, nu am platit sau solicitat unei persoane VIP sa-mi faca lobby. Ba din contra, ele m-au cautat pe mine.

Eu fac sport, nu am timp de vedetisme. Totul a pornit de la Mihaela Radulescu, cea care m-a invitat in emisiunea ei si cu care am avut o relatie deosebita. Multi nu ma cunosteau, dar au auzit de mine din gura in gura.

Citește și:

Andreea Banica m-a sunat persoanal si i-am trimis un antrenor acasa, care i-a alcatuit un program persoanlizat. La fel s-a intamplat si cu Nicoleta, da, Nicoleta Luciu. Ea lucreaza de ani buni cu Diana Stirbu, unul dintre cei mai buni instructori ai mei. Am patru traineri si sute de persoane pe care le-am scolit si acum sunt profesori de Kangoo Jumps.

Eu nu pot sa ma ocup de tot, imi trebuiau ajutoare. Ganditi-va cat de des plec in strainatate, ghetele mele se vand in cinci tari, sunt unic distribuitor, fac demonstratii aici sau acolo" – a declarat Kinga pentru Cancan.

foto main: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.