Setari Cookie-uri

Madonna, huiduita de fani. Gestul cantaretei i-a infuriat!

Ce s-a mai intamplat la cel mai recent concert al vedetei?

Madonna a fost fluierata de o parte dintre spectatorii prezenti la concertul pe care l-a sustinut, sambata seara, la New Orleans, dupa ce artista americana a indemnat publicul sa voteze pentru Barack Obama la apropiatele alegeri prezidentiale din SUA, din 6 noiembrie, informeaza foxnews.com potrivit Mediafax.

Dupa anuntul facut de cantareata, unii dintre spectatori au plecat de la acel concert, ce face parte din turneul mondial al artistei, intitulat "MDNA Tour".

Intr-o pauza dintre doua piese, Madonna s-a adresat publicului: "Cine are drept de vot? Nu-mi pasa cu cine votati, atat timp cat votati pentru Obama".

Acest anunt a fost intampinat cu fluieraturi din partea publicului, ceea ce a determinat-o pe cantareata americana sa adauge: "Serios, nu-mi pasa cu cine votati. Nu considerati acest privilegiu ca pe ceva ce va este oferit in mod automat. Mergeti la vot!".

Citește și:

Madonna este renumita si pentru faptul ca nu ezita sa isi exprime opiniile in public.

Unii dintre fanii ei din statul Colorado, inca afectati de masacrul comis intr-un cinematograf din orasul Aurora, s-au plans de faptul ca artista a folosit o arma falsa, pe scena, pentru "a impusca" un lunetist mascat, in timpul unui concert pe care diva pop l-a sustinut recent in orasul Denver.

Cel mai recent turneu mondial al Madonnei nu a fost de la inceput lipsit de controverse. In Franta, de exemplu, aceasta a declansat o polemica cu Frontul National (FN), dupa ce, in videoclipul original al piesei "Nobody knows me", a afisat o svastica suprapusa chipului lui Marine Le Pen, liderul partidului de extrema dreapta (FN).

In alte concerte, artista a ales sa isi scrie pe corp diferite mesaje sau chiar sa se dezbrace, fiind aspru criticata de de presa si de colegi de breasla, printre care si Elton John care a numit-o "o stripteuza de balci".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.