Setari Cookie-uri

Video: Miley Cyrus, mai obraznica ca niciodata, in noul videoclip

Tinerele "talente" din industria muzicala se schimba dupa cum bate vantul. Iata si dovada...

Toata lumea a inteles: 2012 e anul dubstepului si al hipsterilor. Toata lumea se imbraca funky si canta kaky, nu mai ai loc de englezisme si de impresii de vedete. Iar pseudovedetele – imi pare rau, nu o pot numi pe Miley “vedeta”! – se avanta cu capul inainte in lansarea songurilor care prind la the friends and fans.

Borgore… este si el o fiinta care face ceva zgomot… pardon! muzica. Dar Miley a trecut de la Hannah la Miley cea urmarita de paparazzi, la cea salbatica, la cea tunsa cu ciobul si, iata, la cea care “canta” dubstep si pupa caluti pana in adancul sufletului astora.

Pentru cititoarele care gusta genul asta de music: Enjoy! Pentru celelalte… amuzati-va si ingroziti-va in sincron (si sa nu va lasati copiii sa se uite la Hannah – uite cum a ajuns)!

A! Si aproape uitasem: cu ocazia clipului Decisions, pustii astia vor sa lanseze un soi de brand si sa faca furori cu tricourile personalizate: "Bitches love cake" (pentru ca tortul este doar pentru panarame si bataie cu tort... nu pentru orice fiinta umana nediabetica).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.