Setari Cookie-uri

Video: Cel mai romantic loc pentru luna de miere

Vezi aici cum arata locul de vis, ales de multe vedete.

Iti place aventura, libertatea si ai suficienti bani pentru o vacanta de neuitat. Atunci urmeaza exemplul noului cuplu din lumea showbiz-ului: Justin Timberlake si Jessica Biel.

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake si actrita Jessica Biel, care s-au casatorit in luna octombrie, isi petrec luna de miere in Tanzania, potrivit huffingtonpost.com, informeaza Mediafax.

Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii organizate in Puglia (Italia) si au plecat in Tanzania la doar doua zile dupa casatorie.

Cuplul si-a dorit "o aventura africana" autentica, astfel ca a luat un avion privat si s-a deplasat in faimosul Serengeti Park, un sit aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Timberlake, in varsta de 31 de ani, si Biel, in varsta de 30 de ani, fac expeditii zilnice cu o masina de teren, urmarind viata salbatica. De asemenea, cei doi au fost surprinsi in timp ce se imbarcau intr-un balon cu aer pentru a admira si de la inaltime peisajul pitoresc.

Citește și:

Dupa aproape cinci ani de relatie, Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete, pe 19 octombrie.

"A fost magic. A fost o seara de neuitat", a declarat, ulterior, pentru revista People, Justin Timberlake.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.