Setari Cookie-uri

Miley Cyrus a primit cea mai rusinoasa oferta din viata ei

Oare despre ce sa fie vorba?

Miley Cyrus a trecut peste perioada cu Hannah Montana. Asta ne spun si stilul ei rebel – rock pe care l-a adoptat, dar si videoclipurile pe care le lanseaza. Nu mai este o fetita, ci o femeie in toata regula. Iar nebuniile ei au atras atentia… producatorilor de filme pentru adulti.

Cantareata a primit de curand o oferta de un milion de dolari pentru a juca intr-un film pentru adulti. Aceasta a fost contactata de reprezentantii companiei Sex.com, care i-au propus sa joace intr-un remake al filmului Decisions, alaturi de actrita Jessie Andrews.

Dupa cum bine stiti, in acel videoclip ea se saruta cu iubitul ei, Liam, care este deghizat in unicorn. Noi am vrea sa il inlocuim in film pe Liam cu Jessie Andrews, desemnata cea mai buna actrita la gala Adult Video News Awards.

Nu ne dorim sa realizam un film pentru fetite si baietei (gen Hannah Montana), ci vrem sa fie o versiune usoara de film pentru adulti, cu doua fete. Bineinteles, clienta noastra va fi recompensata extrem de bine daca va accepta sa apara nud sau sa apara in scene erotice lesbiene.”, a fost mesajul pe care l-a primit agentul lui Miley Cyrus, informeaza Movies.ndtv.

Citește și:

Deocamdata Miley nu a dat niciun raspuns, desi sunt absolut convinsa ca nu va accepta. Multe vedete primesc astfel de oferte si nimeni nu le ia in seama.

Foto prima pagina: Twitter

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.