Setari Cookie-uri

Oana Roman: Mesajul cu care a socat internetul!

Oana Roman ia atitudine.

Criticata de numeroase ori pe pagina ei de Facebook de persoane necunoscute, Oana Roman a hotarat ca este timpul sa le spuna tuturor rautaciosilor ca nu o intereseaza nimic din ce spun ei. Se pare ca vedeta este multumita de modul in care arata (desi toata viata a tinut diete peste diete) si prefera sa isi vada decariera, si nu de silueta.

Primesc tot felul de mesaje despre niste oameni care se pare ca nu pot dormi de grija mea, care vorbesc public despre mine foarte des , probabil pentru ca asta este singura posibilitate sa ma aduca acolo unde isi doresc , adica in platoul lor. Si asta pentru ca stiu ca fizic, acolo eu nu voi calca niciodata. Le multumesc celor care ma atentioneaza, dar nu ma intereseaza acest subiect. Prefer sa ignor total si sa mi vad de drumul, viata si cariera mea .

Slava Domnului deocamdata totul merge foarte bine in viata mea si nu simt nevoia sa ma razboiesc cunimeni, sa ma judec cu nimeni si nici sa bag in seama pe nici unul din cei care discuta despre mine , aproape seara de seara din ce mi se spune. AM o viata frumoasa, prieteni minunati, o familie si un job perfect. Nu ma plang de nimic doar ii multumesc lui Dumnezeu zilnic pentu tot ce mi ofera. EU nu stiu sa jignesc, nu stiu sa barfesc, nu stiu sa fac rau , si perefer sa ii ignor pe cei care fac asta.”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook.

Citește și:

Poate ca daca s-ar purta normal, nu s-ar mai afisa cu tinute total nepotrivite pentru silueta sa sau nu s-ar mai mandri cu toti iubitii ei plini de muschi (oare aia de ce stau cu ea?), nimeni nu ar mai vorbi urat despre ea. Pentru a primi respect trebuie sa dovedesti ca il meriti!

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.