Setari Cookie-uri

Video: Celia revine cu un nou single

Asculta aici melodia.

Celia a fost luni dimineata invitata Lianei Stanciu si a lui Raul Brebu la Batalia Hiturilor din cadrul Magic Start - matinalul cu cea mai multa muzica. Artista a lansat un cantec nou la Magic FM, ascultatorii fiind invitati sa aleaga, pe pagina de Facebook a radioului, titlul single-ului.

Artista le-a povestit ascultatorilor Magic FM cum s-a nascut noua melodie.

"Intr-o noapte de miercuri spre joi, in care eu am decis sa merg mai departe, dupa patru ore de plans - pentru ca stiam ca in ziua respectiva voi trece intr-o noua etapa, ca ma voi rupe de trecut, pentru ca stiam ca-mi va fi dor de tot ce adunasem in sufletul meu - m-am decis sa pun pe foaie ceea ce simteam", a povestit ea.

Ascultatorii Magic FM au fost rugati sa voteze titlul noii piese, pe pagina de Facebook, avand de ales dintre doua variante: "Joi" sau "Dor de noi".

"E un cantec cu o poveste foarte frumoasa, pornit cu adevarat din suflet. A venit o perioada in viata mea in care am fost lovita din toate partile. Nu e vorba de o simpla despartire, ci de o despartire in care o persoana a plecat la ceruri, si de o etapa din viata mea, si de un fost iubit, toate la un loc", a declarat Celia.

Citește și:

"Daca l-ai intalni pe Mos Craciun, ce i-ai spune? Ce-ti doresti?", a mai vrut sa afle Liana Stanciu de la invitata. "Macar o zi langa tata mi-as dori, din tot sufletul meu", a fost raspunsul invitatei.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.