Setari Cookie-uri

Video: Cele mai neobisnuite obiceiuri ale vedetelor de la Hollywood

In momentul in care esti vedeta, viata ta se schimba radical.

Multe persoane uita de unde au plecat, celebritatea urcandu-li-se la cap. Dau banii pe tot ce apuca, se iau la cearta cu paparazzi si cred ca lor li se permite totul.

Fitele vedetelor de la Hollywood – cele mai neobisnuite dintre ele.

Sa incepem cu Mariah Carey. Se pare ca Mimi a noastra a ajuns atat de departe incat isi permite sa aiba un angajat, a carui „raspundere” este sa ii arunce la gunoi guma de mestecat. Uraste sa coboare pe scari, de aceea ia intotdeauna liftul sau o ia cineva in brate, cere ca la hotelul la care este cazata sa fie robinete suflate cu aur.

Jennifer Lopez nu mai este de ceva timp Jenny From the Block.... diva este cunoscuta pentru fitele ei extreme. Cand merge in turnee, Jennifer are grija sa dea ordine: camera in care sta cantareata trebuie sa fie complet alba: peretii, patul, lenjeria de pat, florile de pe masa, farfuriile in care mananca. Artista are doi oameni care o insotesc mereu: unul ii cara haina, celalalt ii amesteca in cafea.

Citește și:

Mai nou, se pare ca o camerista de la hotelul in care Jennifer a fost cazata pentru cateva zile, a fost concediata pentru ca a indraznit sa ii ceara un autograf.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.