Setari Cookie-uri

Heidi Klum, declaratia cu care i-a frant inima lui Seal

Heidi Klum a vorbit deschis despre noua iubire.

Se pare ca relatia dintre Heidi Klum si bodyguardul ei este mult mai importanta decat credeam noi. Top modelul a vorbit de curand despre sentimentele sale si despre cat de fericita este:

Ja! Ich bin verliebt!" (“Da, sunt indragostita.”), a spus Heidi intr-un interviu acordat in Germania, tara ei natala, informeaza DailyMail.

Si asta nu este tot. Copiii se inteleg de minune cu bodyguardul care facea parte din familie inca de pe vremea in care Heidi era casatorita cu Seal:

Copiii sunt innebuniti dupa el. Acesta este unul din motivele pentru care imi place atat de mult de el. Ma ajuta de patru ani. Si are foarte mare grija de copiii mei. Se joaca cu ei, ii apara. Am incredere in el. Martin nu se ascunde. El nu este genul de barbat caruia sa ii placa sa fie pus in lumina. Prefera sa stea in spate.

Intotdeauna vor exista persoane care vor critica partenerul cu care sunt, ce fel de haine port sau ce coafura am. Insa, la finalul zilei, trebuie sa faci ceea ce te face fericita. Aceasta este regula dupa care traiesc in viata.”, a declarat Heidi.

Citește și:

Modelul a divortat in urma cu un an de cantaretul Seal. Cei doi au impreuna cinci copiii, Heidi detinand custodia completa a tuturor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.