Madonna, data in judecata dintr-un motiv incredibil!

Madonna, data in judecata dintr-un motiv incredibil!
Kudika
13 Noiembrie 2012

Foarte multa lume este revoltata.

Curtea de Justitie din Sankt Petersburg a anuntat ca detine suficiente probe pentru a o da in judecata pe Madonna, din cauza atitudinii pe care artista americana a adoptat-o in timpul unui concert sustinut in Rusia, in august, cand aceasta a aparat cauza homosexualilor, informeaza lefigaro.fr, potrivit Mediafax.

Activistii conservatori din Rusia au dat-o in judecata pe Madonna si solicita daune de 10,5 milioane de dolari, dupa ce artista si-a exprimat public sprijinul fata de drepturile comunitatii gay in timpul unui concert sustinut in aceasta tara pe 8 august.

Starul a sustinut un concert la Sankt Petersburg pe 8 august, in cadrul "MDNA World Tour", iar spectatorilor le-au fost oferite bratari roz pentru a-si arata sprijinul fata de comunitatea gay.

In timpul show-ului, Madonna s-a dezbracat pana la sutien, iar pe spatele ei era scris textul "No fear!" ("Fara teama!"). Cantareata le-a cerut spectatorilor sa ridice bratarile in aer, spunand: "Daca sunteti alaturi de mine, vreau sa va vad bratarile roz. Daca sunteti alaturi de mine, ridicati bratele si aratati-va dragostea si aprecierea fata de comunitatea gay. Sunteti alaturi de mine?".

Totodata, artista americana i-a indemnat pe cetatenii rusi "sa se bata pentru dreptul de a fi liberi".

"Homosexualii si intreaga comunitate gay au aceleasi drepturi (...) ei au dreptul de a trai cu demnitate, cu respect si cu dragoste", a adaugat artista americana.

Demersul cantaretei s-a dorit o reactie fata de interzicerea paradei gay de catre municipalitatea din Sankt Petersburg, in urma unei noi legi, adoptate in martie. Aceasta lege interzice orice "propaganda in favoarea homosexualitatii si a pedofiliei". Municipalitatea a interzis evenimentul, considerand ca acesta "promoveaza modul de viata homosexual" ca si "propagarea homosexualitatii".

Astfel, Madonna a fost data in judecata de Uniunea Cetatenilor Rusi, Adunarea Populara si partidul Noua Rusie Mareata pentru faptul ca a promovat drepturile comunitatii homosexuale, informeaza site-ul revistei New Musical Express. Potrivit publicatiei The Times, Curtea din Sankt Petersburg ii cere cantaretei daune de 6,5 milioane de lire sterline (10,5 milioane de dolari), considerand ca artista "a depasit limita" daruind acele bratari roz "unor copii de 12 ani". Aceasta actiune ar fi provocat "un stres psihologic si un soc emotional" persoanelor tinere, sustin acuzatorii. Madonna nu intentioneaza sa asiste la proces.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri