Cantareata a fost prezenta in platoul emisiunii Cancan Tv, unde a vorbit despre viata de dinainte de celebritate, cand era mica si nu avea ce manca, despre fiica sa, Sofia, dar si despre cat de fericita este acum.

Video: Andreea Banica, mai provocatoare ca niciodata in noul videoclip

"Am avut copilarie foarte frumoasa dar mi-au lipsit mancarea, bananele. Mi-am dorit foarte mult papusi, ai mei nu erau foarte potenti financiar. Tata mi-a cumparat la un moment dat o papusa din bani stransi si eram foarte incantata de papusa aceea.

Nu mai am papusa pentru ca dupa moartea parintilor mei eu nu am mai intrat in apartamentul lor. Am pierdut foarte multe lucruri, cum ar fi medaliile mele de la Cantarea Romaniei" a povestit cantareata la emisiunea CanCan TV, informeaza Cancan.

Andreea a declarat ca din cauza jobului pe care il are, a pierdut cei mai frumosi ani din viata micutei:

Sofia nu a fost trei ani alaturi de noi si mi-a fost foarte greu. Era la Eforie si plangeam de multe ori cand plecam de acolo. Acum parintii lui Lucian sunt aproape de noi, ma inteleg bine cu soacra si au grija de ea", a mai spus vedeta.

Legat de casnicia cu Lucian, impresarul ei, Andreea spune ca este mai mult decat fericita. Sotul ei este cel care ii este alaturi tot timpul, o sustine in toate, ii spune „daca se imbraca urat” sau daca vorbeste ce nu trebuie:

Este cel mai aspru critic al meu. Imi spune mereu daca ma imbrac prost, daca am vorbit prost. Am nevoie de cineva care sa ma analizeze pentru ca eu nu ma prea uit la mine.”, a declarat Andreea.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Foto: Andreea Banica, intr-o rochie vulgara. Doamne, esti mama! Cum sa te imbraci asa? - ii spun fanii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: