Setari Cookie-uri

Pretul incredibil oferit pentru o bratara regala

Bratara a fost vanduta la Geneva.

O bratara realizata din perle si diamante, care a apartinut reginei Victoria Eugenie a Spaniei, a fost vanduta cu 3,2 milioane de franci elvetieni (3,4 milioane de dolari), la o licitatie organizata de casa Sotheby's, miercuri seara, la Geneva, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Pretul de vanzare a depasit de peste doua ori estimarile specialistilor.

Bratara a fost pusa in vanzare de un membru al familiei regale spaniole, a carui identitate nu a fost comunicata de reprezentantii casei Sotheby's.

Ea a reprezentat punctul central al acestei licitatii la care au fost scoase la vanzare aproximativ 600 de bijuterii.
Descrisa de casa Sotheby's ca o bijuterie "unica si de o foarte mare importanta", bratara a fost confectionata in anii 1920 si seamana cu o coarda de vita-de-vie plina cu chiorchini de struguri, realizati din perle.

Citește și:

Primul ei proprietar a fost Victoria Eugenie, nascuta pe 24 octombrie 1887, in castelul Balmoral din Scotia. Bunica ei a fost printesa Beatrice a Angliei, fiica cea mica a reginei Victoria si a printului Albert. Victoria Eugenie s-a casatorit in 1906 cu regele Alfonso al XIII-lea al Spaniei, cu care a avut sapte copii. Regina Victoria Eugenie a murit in 1969, la varsta de 81 de ani.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.