Setari Cookie-uri

Madalina Ghenea, in culmea fericirii

Madalina Ghenea este mai fericita ca niciodata.

Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma, informeaza cinemaitaliano.info potrivit Mediafax.

Filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman a fost prezentat in premiera la editia din acest an a Festivalului de Film de la Roma, care s-a desfasurat in perioada 9 - 17 noiembrie.

In acest film, Madalina Ghenea joaca rolul Dorinei, o prostituata romana care traieste in Italia. Visurile si ambitiile sale sunt inabusite de realitatea societatii in care traieste.

Distinctia "Sorriso diverso Roma 2012" i-a fost inmanata Madalinei Ghenea intr-o ceremonie organizata sambata dimineata, in spatiul Lazio Film Fund, din cadrul Festivalului de Film de la Roma.

Citește și:

Juriul si-a motivat decizia astfel: "Prostituția, degradarea, delincventa, frica - acestea sunt temele din 'Razzabastarda', filmul lui Alessandro Gassman. Personajul Dorina intruchipeaza acel tip de curaj unic care o face pe o femeie sa isi urmeze sentimentele, sa depaseasca provocarile si sa ii invete pe altii sa fie reali si cinstiti acolo unde onestitatea nu are nicio valoare".

Decernat in acest an pentru a treia oara, premiul "Sorriso diverso Roma 2012" este singura distinctie acordata in contextul Festivalului de Film de la Roma pentru abordarea unor probleme sociale. "Sorriso diverso Roma 2012" nu face parte din premiile oficiale ale Festivalului International de Film de la Roma, care au fost acordate in cadrul unei ceremonii organizate sambata seara.

Foto prima pagina: Northfoto.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.