Setari Cookie-uri

Foto: Barbat de 72 de ani, model pentru haine destinate adolescentelor

Cat de ciudat poate fi?

Un bunic in varsta de 72 de ani a devenit faimos datorita faptului ca este model de haine pentru femei. Se pare ca totul a inceput de la o gluma. Barbatul s-a imbracat in tinutele create de nepoata sa, si-a facut cateva poze si le-a urcat pe un site.

Fotografiile au devenit imediat „virale”, iar gluma celor doi a devenit o campanie extrem de profitabila.

Foto: Yuekou

Conform declaratiilor nepoatei, ideea a fost chiar a bunicului:

A ales cateva haine si le-a probat deoarece vroia sa imi dea cateva sfaturi despre cum as putea asorta o tinuta. Ni s-a parut foarte amuzant, asa ca am hotarat sa facem o sedinta foto.”, a declarat Ms Lv, nepata lui Liu Xianping pentru un site chinezesc, informeaza DailyMail.

De cand au aparut pozele pe site, vanzarile au crescut considerabil. Bunicul Liu a reusit sa faca femeile geloase – picioarele lui sunt lungi si subtiri, exact ca ale unui fotomodel.

Citește și:

Oare de ce este asa de ciudat ca un barbat ca mine sa poarte tinute de femeie? Am pozat asa pentru ca am vrut sa imi ajut nepoata. Nu aveam nimic de pierdut. Am fost foarte fericiti in ziua shootingului, ne-am distrat copios. Sunt foarte batran si tot ce vreau este sa fiu fericit.”, a declarat bunicul in varsta de 72 de ani.

Foto interior si prima pagina: Yuekou

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.