Kudika
21 Noiembrie 2012

Cantaretul a fost invitat in aceasta saptamana la Batalia Hiturilor de la Magic Start.

Stefan Hrusca le-a povestit Lianei Stanciu si lui Raul Brebu istoria celor mai cunoscute cantece ale sale si si-a prezentat cel mai recent album de colinde, „La mijlocu' cerului”.

Cele mai celebre declaratii de dragoste din toate timpurile

Artistul a vorbit despre melodia „Ochii tai”, pe care a cantat-o dupa ce a parasit Cenaclul Flacara. „Era in 1986, eram proaspat desprinsi din Cenaclul Flacara, si eu, si Seicaru. Eram intr-o perioada de incercare pentru a gasi un alt drum, pentru ca nu mai voiam sa ne intoarcem in Cenaclul Flacara, asa ca am pus mana pe chitara si am facut cantece, iar versurile ni le-a semnat poetul Dan Verona”, a spus invitatul la Magic FM.

Liana si Raul nu au pierdut ocazia de a afla, de la sursa, mai multe despre sensurile cuvantului „ler”. „Se dau mai multe definitii, daca ati vazut si in dictionar. 'Lerul' in colind este pur si simplu un refren, asa cum in muzica populara este 'La-la-la' sau 'Mai, mai'”, le-a dezvaluit Hrusca ascultatorilor.

Artistul a declarat, in gluma, ca dimineata trezirea se face tot cu ajutorul lerului. „In primul rand, cand ma trezesc, beau o gura de ler si apoi ma spal pe fata cu putin ler”, a spus acesta la Magic FM.

Smiley isi deschide inima

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: