Setari Cookie-uri

Clipe de groaza pentru Halle Berry: Bataie cum numai in filme vezi

Halle Berry este extrem de ingrijorata.

In ultima vreme totul ii merge pe dos. I-a fost interzis sa se mute cu fiica ei, Nahla, in Franta si asta nu e tot:

Top modelul canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actritei Halle Berry, a fost arestat joi dimineata, dupa o altercatie cu actualul logodnic al artistei americane, actorul francez Olivier Martinez, informeaza site-ul revistei People potrivit Mediafax.

Tensiunile par sa se intensifice in relatia pe care Halle Berry o are cu fostul ei iubit, dupa ce in aceasta luna un tribunal american i-a interzis actritei sa se mute in Franta cu fiica ei, Nahla, provenita din relatia cu Aubry.

O altercatie destul de serioasa s-a produs joi dimineata, la resedinta pe care celebra actrita o detine in California. Fostul ei iubit, modelul canadian Gabriel Aubry, si actualul ei logodnic, actorul Olivier Martinez, au inceput sa se bata. In acea dimineata, Aubry o aducea pe fiica sa, Nahla, in varsta de patru ani si jumatate, la casa mamei acesteia, Halle Berry, unde urma sa petreaca Ziua Recunostintei.

Citește și:

Potrivit site-ului TMZ.com, Martinez, in varsta de 46 de ani, l-a abordat pe Aubry, in varsta de 36 de ani, pentru a sta putin de vorba, insa cei doi barbati au inceput sa se bata. Ambii au fost raniti - Martinez se pare ca are o mana rupta si rani in zona gatului, iar Aubry are o coasta rupta, contuzii la nivelul fetei si probabil traumatism cranian - si au primit tratament medical la spital.

Dupa ce a fost externat, Aubry a fost arestat pentru violente fizice, a declarat Andrew Smith, de la Politia din Los Angeles. Cautiunea a fost stabilita la 20.000 de dolari.

Potrivit site-ului TMZ.com, Gabriel Aubry a fost eliberat ulterior.

In plus, revista People sustine ca un ordin de restrictie a fost emis pe numele modelului Gabriel Aubry, care ii interzice acestuia sa se apropie la o distanta mai mica de 91 de metri de Halle Berry, Olivier Martinez si Nahla.

Citește și:

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.