Setari Cookie-uri

Video: Cel mai scump brad de Craciun din lume

Vezi aici cum arata.

Un magazin de bijuterii din Tokyo a scos la vanzare un brad de Craciun din aur, in valoare de 4,2 milioane de dolari, decorat cu personaje celebre create de grupul Disney, precum Mickey Mouse, Tinker Bell si Cenusareasa, informeaza Reuters potrivit Mediafax.

Obiectul, care are forma unui brad de Craciun, este amplasat pe un suport care ii permite sa se roteasca si este realizat din 40 de kilograme de aur pur. "Bradul" are o inaltime de 2,4 metri si un diametru de 1,2 metri.

El este decorat cu 50 de figurine din aur, realizate manual si inspirate din universul personajelor create de studiourile Disney, si este drapat cu panglici si frunze realizate tot din aur.

Obiectul a fost confectionat de 10 experti, care au avut nevoie de doua luni pentru a-l finaliza.

Pentru clientii mai putin bogati, acelasi magazin de bijuterii a realizat o versiune mai mica a bradului de Craciun. Aceasta este decorata cu 20 de figurine Disney, are o inaltime de 25 de centimetri si costa 243.000 de dolari.

Citește și:

Desi modelul initial nu si-a gasit deocamdata cumparator, cateva dintre versiunile miniaturale ale sale au fost deja achizitionate, au precizat reprezentantii magazinului nipon.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.