Un magazin de bijuterii din Tokyo a scos la vanzare un brad de Craciun din aur, in valoare de 4,2 milioane de dolari, decorat cu personaje celebre create de grupul Disney, precum Mickey Mouse, Tinker Bell si Cenusareasa, informeaza Reuters potrivit Mediafax.

90 de ani de Mickey Mouse: 5 piese super drăgălașe cu care îl sărbătorim!

Obiectul, care are forma unui brad de Craciun, este amplasat pe un suport care ii permite sa se roteasca si este realizat din 40 de kilograme de aur pur. "Bradul" are o inaltime de 2,4 metri si un diametru de 1,2 metri.

El este decorat cu 50 de figurine din aur, realizate manual si inspirate din universul personajelor create de studiourile Disney, si este drapat cu panglici si frunze realizate tot din aur.

Obiectul a fost confectionat de 10 experti, care au avut nevoie de doua luni pentru a-l finaliza.

Pentru clientii mai putin bogati, acelasi magazin de bijuterii a realizat o versiune mai mica a bradului de Craciun. Aceasta este decorata cu 20 de figurine Disney, are o inaltime de 25 de centimetri si costa 243.000 de dolari.

Desi modelul initial nu si-a gasit deocamdata cumparator, cateva dintre versiunile miniaturale ale sale au fost deja achizitionate, au precizat reprezentantii magazinului nipon.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

15 Idei pentru impodobirea BRADULUI de Craciun

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: