Setari Cookie-uri

Arma secreta a Monicai Gabor: Cum vrea sa isi recupereze fetita?

Monica Gabor face tot posibilul pentru a castiga procesul.

Modelul este in “razboi” cu Irinel Columbeanu, fostul ei sot, si incearca din rasputeri sa castige custodia Monicai Gabor.

Libertatea a intrat in posesia documentului trimis de Monica magistratilor, in care isi motiveaza recursul. Fotomodelul profita de situatia dificila prin care trece Irinel, atacandu-l dur pe acesta:

Nici paratul nu a facut proba unor venituri continui, activitatea de afaceri avand un parcurs aleatoriu, lipsit de continuitate. Dimpotriva, in prezent acesta e in stare de faliment . Desi suntem intr- o situatie relativ similara in ceea ce priveste stabilitatea veniturilor, instanta l-a favorizat pe parat spunand ca are firme... Si eu as putea sa-mi infiintez mai multe societati comerciale in Romania, insa asta nu poate insemna ca am venituri solide, atata vreme cat nu sunt cunoscute veniturile reale ale acestor firme.

Citește și:

Fara sa-l jignesc pe parat, consider ca traiul copilului meu alaturi de un tata care e relativ in varsta si de un bunic, acesta fiind anturajul sau imediat - isi va pune amprenta asupra fetitei. Mai mult, ii va marca personalitatea.

Minora, alaturi de tatal ei si de bunicul sau, nu poate avea un climat familial stabil si nici social stabil. O fetita alaturi de doi barbati relativ in varsta nu poate avea o dezvoltare armonioasa” – spune modelul.
Monica incearca sa o ia pe micuta Irina in America pentru a locui impreuna cu ea si cu iubitul ei, Mr Pink.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.