Setari Cookie-uri

Naomi Campbell, goala la 42 de ani

Si nu a pozat singura.

Top-modelele britanice Naomi Campbell si Kate Moss au pozat goale pe coperta revistei Interview, informeaza thesun.co.uk, potrivit Mediafax.

Cele doua manechine celebre au realizat cu aceasta ocazie si un pictorial, iar in textul care insoteste acele fotografii alb-negru isi exprima admiratia pe care o au una pentru cealalta.

Declaratiile lor sunt centralizate intr-un interviu ce a fost publicat cu urmatorul titlu: "Te iubesc, Kate! Naomi Campbell discuta cu Kate Moss".

Cele doua modele, care au aparut ultima oara impreuna intr-o revista atunci cand au pozat pentru coperta editiei franceze a revistei Vogue, in 2008, au vorbit despre inceputurile carierelor lor din industria modei.

Kate Moss, in varsta de 38 de ani, a intrebat-o pe Naomi Campbell: "Am citit undeva ca ai aparut prima data intr-un videoclip al lui Bob Marley. E adevarat?"

Citește și:

Naomi, in varsta de 42 de ani, a raspuns: "Da. Cred ca aveam sapte ani pe atunci. Era un barbat foarte frumos. Imi amintesc ca am inceput sa plang insa, atunci cand i-am vazut dreadlock-urile, crezand ca erau serpi. Insa el era cu adevarat foarte amabil".

Cele doua modele au discutat si subiectul prejudecatilor etnice care inca mai exista in industria modei.

"Cand am ajuns prima data la New York, am inceput sa ma intreb: «despre ce naiba vorbesc?» Nu puteam sa inteleg punctul lor de vedere. Era cu adevarat ciudat, pentru ca eu am crescut in sudul Londrei, iar acolo coexista oameni din toate rasele", a spus Kate Moss.

Naomi Campbell a adaugat: "Exact! Conteaza enorm zona in care cresti si felul in care esti crescuta, iar pentru mine aceste lucruri au fost importante, mi-au deschis ochii".

Citește și:

Click aici pentru a vedea fotografia.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.