Setari Cookie-uri

Drama copilariei: Prin ce chinuri a trecut Bianca Dragusanu?

Bianca Dragusanu si-a pus sufletul pe tava.

Vedeta a fost invitata la emisiunea Cancan Tv, unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut in copilarie. Se pare ca Bianca nu a fost o fetita fericita, si asta din cauza parintilor sai, care au hotarat sa divorteze. Roscata a marturisit ca toata copilaria ei si-a petrecut-o incercand sa isi impace parintii si sa reuneasca familia:

Nu am fost un om atat de fericit sa am o familie unita sau sarbatori in familie. Acum sunt deprimata ca urmeaza sarbatorile. De curand, relatiile noastre au devenit mai apropiate. Nici nu mai stiu care a fost primul sau ultimul Craciun facut impreuna.


Cand eram mica singura mea ocupatie era sa fac prostioare pentru a-i impaca pe ei doi. Tatal meu, fiind fotbalist, era timpul in cantonamente, iar mama la serviciu. Acasa, eu aveam grija de sora mea. Apoi, dupa ce ei s-au despartit, am ales sa raman cu tata, crezand ca astfel, mama va veni dupa noi. Nu s-a intamplat asa. Eram in clasa a patra si au fost sedinte cu parintii unde ma duceam eu. Deveneam femeie si nu stiam ce se intampla cu mine, nu aveam pe cine sa intreb
", a marturisit Bianca la Cancan TV, informeaza Libertatea.

Citește și:

Mama s-a recasatorit, insa tatal meu a suferit foarte mult pentru mama. Ii poarta poza mereu. Nu isi mai dorea nimic. El este singur si acum. Nu l-am vazut cu alta femeie de cand s-a despartit de mama, de 25 de ani. Cred ca inca o iubeste. Eu ii iubesc pe amandoi", a adaugat Bianca.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.