Setari Cookie-uri

Roxana Ionescu: Toate lucrurile se intampla cu un rost

Interviu cu Roxana Ionescu.

De curand am stat de vorba cu Roxana Ionescu, cunoscuta si sub numele de Mama Natura. Am vorbit despre dans, frumusete, dragoste si relatii. Nu vreau sa va tin prea mult in suspans, asa ca... va invit sa cititi interviul:

Esti deja la a doua participare la Dansez pentru tine. Cum este diferita aceasta experienta fata de cea precedenta?

Ma bucur sa fiu iar in sala de antrenamente si pe scena Dansez pentru tine, ma simt ca acasa. Fiecare experienta este diferita – poate faptul ca am intrat in concurs in locul Monicai Davidescu si ca i-am promis ca vom castiga, pentru ea, e o responsabilitate mai mare.

Cum poti descrie relatia dintre tine si partenerul tau, George?


M-am apropiat foarte mult de George – e un baiat extraordinar de bun si talentat. Am castigat un prieten, caruia am sa-i fiu alaturi de acum incolo.

Crezi ca participarea precedenta la concurs este un avantaj in fata celorlati concurenti? Te simti mai pregatita fizic si emotional decat ei?

Citește și:

In aceasta editie, toti concurentii sunt niste dansatori foarte buni, inclusiv vedetele: Oana e coregrafa, Serban si Max au fost foarte buni etc.

Ce se mai intampla in viata ta? In ce proiecte noi esti implicata si cum se impaca ele cu programul incarcat de la Dansez pentru tine?

Lucrez, de cateva luni, intr-o companie multinationala care importa bauturi alcoolice, pe brandul de tequila el Jimador. A fost un pic mai greu, in ultima vreme, sa tin pasul si cu jobul, dar colegii mei au fost intelegatori si am reusit sa gasim solutii – am programat actiunile la care trebuia sa particip dupa antrenamente si am reusit astfel sa le fac pe toate.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.