Pamela Anderson, inglobata in datorii

Pamela Anderson, inglobata in datorii
Kudika
11 Decembrie 2012

Cum a ajuns in situatia asta?

Actrita canadiana Pamela Anderson datoreaza fiscului american peste 370.000 de dolari, reprezentand taxe si impozite neachitate, aferente anului 2011, informeaza TMZ.com, potrivit Mediafax.

Potrivit unor documente intocmite de fiscul american (Internal Revenue Service/ IRS), starleta canadiana trebuie sa achite 259.395,75 de dolari, reprezentand taxe neachitate pe anul 2011. Potrivit altor documente, intocmite de statul american California, Pamela Anderson datoreaza in acest stat impozite in valoare de 112.118,90 dolari.

Astfel, suma totala datorata de Pamela Anderson este de 371.514,65 dolari.

Nu este pentru prima data cand actrita canadiana are probleme cu fiscul american. Pe numele ei, IRS a emis in 2009 o somatie de plata pentru suma de 1,7 milioane de dolari. In plus, la un moment dat, numele ei a aparut in "Topul 500 al datornicilor la fisc" din statul California.

Pamela Anderson, in varsta de 45 de ani, este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curba ascendenta dupa ce starleta canadiana a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe aparitii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulti.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri