Kudika
13 Decembrie 2012

Dupa externare, urmeaza o alta vizita la spital.

Dupa o noapte si o zi petrecute in Spitalul Floreasca, Oana Zavoranu a ajuns acasa pe picioarele ei, dar a fost din nou dusa la spital cateva ore mai tarziu. De data asta, Razvan, iubitul ei, a apelat la ambulanta unei clinici private.

Oana Zavoranu, primul mesaj OFICIAL dupa ce a ajuns acasa de la sediul politiei

UPDATE ORA 23.30 Oana Zavoranu a fost dusa din nou la spital, de aceasta data cu o ambulanta privata, care a fost chemata la casa vedetei de apropiatii ei. In acest timp, mama ei, Marioara Zavoranu era prezenta in platoul "Un show pacatos", povestind despre drama pe care o traieste din cauza starii fiicei sale.

A incercat Oana Zavoranu sa se sinucida? A fost in coma mai multe ore? Sau a fost o noua incercare „marca Zavo" de a atrage atentia asupra vietii sale lipsite de evenimente interesante. Secretomania de care au dat dovada mama si iubitul vedetei, dar si medicii de la Spitalul Floreasca, ridica multe semne de intrebare despre ce s-a intamplat in realitate. Mai ales ca Oana a fost externata pe semnatura iubitului, miercuri seara, la mai putin de 24 de ore de cand fusese gasita lesinata in propria casa. Nici asistentele de la sectia de Toxicologie a spitalului de urgenta nu inteleg cum a fost posibil acest lucru.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Oana Zavoranu da de pamant cu Anda Adam! Uite cum rade de ea

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: