Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu, din nou in stare critica. Internarea ei, un mister total

Dupa externare, urmeaza o alta vizita la spital.

Dupa o noapte si o zi petrecute in Spitalul Floreasca, Oana Zavoranu a ajuns acasa pe picioarele ei, dar a fost din nou dusa la spital cateva ore mai tarziu. De data asta, Razvan, iubitul ei, a apelat la ambulanta unei clinici private.

UPDATE ORA 23.30 Oana Zavoranu a fost dusa din nou la spital, de aceasta data cu o ambulanta privata, care a fost chemata la casa vedetei de apropiatii ei. In acest timp, mama ei, Marioara Zavoranu era prezenta in platoul "Un show pacatos", povestind despre drama pe care o traieste din cauza starii fiicei sale.

A incercat Oana Zavoranu sa se sinucida? A fost in coma mai multe ore? Sau a fost o noua incercare „marca Zavo" de a atrage atentia asupra vietii sale lipsite de evenimente interesante. Secretomania de care au dat dovada mama si iubitul vedetei, dar si medicii de la Spitalul Floreasca, ridica multe semne de intrebare despre ce s-a intamplat in realitate. Mai ales ca Oana a fost externata pe semnatura iubitului, miercuri seara, la mai putin de 24 de ore de cand fusese gasita lesinata in propria casa. Nici asistentele de la sectia de Toxicologie a spitalului de urgenta nu inteleg cum a fost posibil acest lucru.

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.