Setari Cookie-uri

Video: Cum arata Barbatul Viitorului?

Credeati ca ati vazut totul?

Va fac cunostinta cu Justin Jedlica, barbatul papusa. Se pare ca trendul acesta de a arata precum niste personaje s-a raspandit si in randul barbatilor.

Justin Jedlica are 32 de ani si nu este multumit de aspectul sau fizic. Acesta a cheltuit peste 100.000 de dolari pe operatiile estetice (19 la numar) pentru a fi diferit de ceilalti barbati si, cel mai important, pentru a arata precum papusa Ken, partenerul lui Barbie.

Justin si-a modificat trasaturile fetei si, cel mai socant lucru, e ca si-a pus silicoane in sani pentru a parea ca are muschi ( nu ii place sa mearga la sala si sa faca munceasca pentru a arata bine), dar si in fund pentru a ii face concurenta lui Kim Kardashian:

Imi place sa ma schimb. Cu cat operatia este mai ciudata, cu atat mai bine. De ce sa ma opresc? Am inceput cu fundul. Apoi mi-am facut pieptul. Oamenii veneau la mine si imi spuneau << Justin, arati incredibil, dar nu ai brate deloc.>> Asa ca apoi mi-am cautat doctori care fac implanturi de bicepsi si tricepsi.” – a declarat Justin intr-un interviu recent.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.