Decizie finala in cazul lui Serban Huidu

Afla aici ce au hotarat magistratii.

Fostul realizator Tv Serban Huidu trebuie sa plateasca daune de 360.000 de euro familiilor victimelor accidentului provocat de acesta in 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus si care s-a soldat cu moartea a trei persoane, a decis, marti, Judecatoria Brasov, informeaza Mediafax.

Judecatoria Brasov a decis ca fiica Magdei Draghici, Ioana Campean, sa primeasca daune morale in valoare de 120.000 de euro si daune materiale de circa 1.900 de lei.

De asemenea, pentru sotia lui Stefan Lungu Balog s-au stabilit daune morale tot de 120.000 de euro si materiale de 5.500 de lei reprezentand cheltuieli cu inmormantarea si 5.000 de euro reprezentand contravaloarea autoturismului Dacia Logan distrus in accident.

Totodata, fiul lui Stefan Lungu Balog va primi 120.000 de euro ca daune morale.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de zece zile de pronuntare.

Retail jobs

Ioana Campean, fiica Magdei Draghici, a solicitat daune morale si materiale de 400.000 de euro, iar sotia si fiul lui Stefan Lungu Balog s-au constituit parti civile diferite in acest proces, cerand drept daune morale cate 200.000 de euro, plus daune materiale de peste 5.000 de euro ca si contravaloare a autoturismului distrus in accident si cheltuieli de inmormantare de circa 6.000 de lei. Cea de-a treia victima a accidentului, Ioan Garbis, nu a avut urmasi, prin urmare nimeni nu s-a constituit parte civila din partea acestuia.

In 29 iunie, Serban Huidu a fost condamnat de Judecatoria Brasov la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Familiile victimelor accidentului au facut recurs la decizia judecatorilor, urmatorul termen fixat la Curtea de Apel Brasov fiind anul viitor, in 31 ianuarie.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri