Setari Cookie-uri

Vezi aici noul videoclip al Andei Adam

Funky, fresh, sexy si cool.

Anda ne anunta acum, in anotimupul cadourilor, ca... are "o inima de dat unui singur barbat". Ea lanseaza astazi cel mai recent single, ‘Amo', o productie HaHaHa care marcheaza reintoarcerea la ritmurile R'n'B care au consacrat-o.

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu, regizor cu care Anda a mai colaborat si pentru clipurile sale anterioare (Show Me, Feel sau Panda Madam). Este un videoclip la care s-a lucrat timp de doua zile, in locatii diferite, si in care Anda afiseaza o imagine foarte sexy alaturi de alte personaje care iau parte la actiunea videoclipului.

Anda ne canta despre iubire si gasirea barbatului ideal. Ea nu se lasa prada pasiunii, cazand in bratele unui personaj care joaca rolul cavalerului de cartier, ci prefera iubirea adevarata, pe care o va oferi barbatului care va stii sa ii satisfaca toate dorintele.

Citește și:

Piesa are un text inedit, cu magnet la public, asa cum v-ati obisnuit cu toate productiile semnate HaHaHa Production si suntem siguri ca va fi un nou hit chiar inainte de trecerea dintre ani.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.