Cele mai bune filme de Craciun

Cele mai bune filme de Craciun
Kudika
21 Decembrie 2012

Vezi aici care sunt.

Lungmetrajul "O viata minunata/ It's a Wonderful Life", regizat de Frank Capra in 1946, ocupa prima pozitie intr-un top al celor mai bune filme de Craciun, realizat de criticii de cinema din Statele Unite ale Americii, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Studiul, ale carui rezultate au fost date publicitatii vineri, a fost realizat de agregatorul de cronici de film Rotten Tomatoes.

Pe locul al doilea in acest top se afla musicalul "Hanul melodiilor/ Holiday Inn" (1942), cu Bing Crosby si Fred Astaire.

Podiumul este incheiat de fantezia regizorala a lui Tim Burton "Cosmar inainte de Craciun/ The Nightmare Before Christmas" (1993).

Drama "Stalag 17" (1953), a carei actiune este plasata in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, se afla pe locul al patrulea, iar lungmetrajul "Miracle on 34th Street" (1947) se afla pe locul al cincilea in topul celor mai bune filme de Craciun, potrivit Rotten Tomatoes.

Filmul "O viata minunata" a urcat pe primul loc de pe pozitia a cincea in 2009, anul in care a fost intocmit pentru ultima oara acest clasament. In acel an, primul loc a fost ocupat de filmul "Cosmar inainte de Craciun".

Foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri