Setari Cookie-uri

A murit regizorul Sergiu Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu a decedat in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 si recent fusese operat de peritonita, informeaza Mediafax.

"In ultimele 48 de ore, in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", se arata in comunicatul de presa transmis de Spitalul Elias.

Regizorul Sergiu Nicolaescu, in varsta de 82 de ani, era internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, fiind operat de peritonita in 28 decembrie 2012.

Reprezentantii Spitalului Elias declarau ca interventia chirurgicala a avut loc " in contextul afectiunii digestive cronice benigne cunoscute". Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, peritonita localizata cu punct de plecare apendicular a fost descoperita intraoperator si a fost rezolvata laparoscopic.

Citește și:

Cu o saptamana inainte de internare, Nicolaescu cazuse in timp ce se indrepta spre garajul sau, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat cateva coaste.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.