Setari Cookie-uri

Cine sta in spatele succesului cantaretei Mariah Carey?

Nu mai este de ceva timp in viata ei, insa sustine ca el a ajutat-o mereu.

Tommy Mottola, fostul sot al cantaretei Mariah Carey, spune in volumul sau de memorii ca el se afla la originea succesului de care s-a bucurat intotdeauna artista, potrivit huffingtonpost.com, informeaza Mediafax.

Mottola, despre care Mariah Carey spunea ca era un sot "foarte posesiv", care a abuzat-o "mental si emotional" pe parcursul celor patru ani in care au fost casatoriti, face o serie de dezvaluiri din perioada mariajului cu artista in volumul sau de memorii "Hitmaker".

Acesta recunoaste ca este posibil sa fi fost mai exigent, insa, cu siguranta, din punctul sau de vedere, acestui fapt se datoreaza succesul de care s-a bucurat intotdeauna Mariah Carey.

"Chiar daca parea ca eram ultraposesiv si ca imi placea sa detin controlul, imi cer scuze", scrie Mottola in cartea sa, care urmeaza sa fie lansata pe 15 ianuarie. "Eram tipicar? Da. Dar asta a fost unul dintre motivele succesului ei", adauga acesta.

Citește și:

Potrivit publicatiei New York Post, Tommy Mottola - care a divortat de sotia sa, cu care avea doi copii, in 1993, pentru a fi cu Mariah Carey - ofera aceste explicatii din cauza ca a fost acuzat in repetate randuri ca a fost posesiv cu cantareata, mai ales la inceputul carierei acesteia.

"Sentimentul meu era ca Mariah ar fi avut o multime de timp sa se bucure de tot ce are daca ar fi avut mai multa rabdare. Nu zece ani, ci doar cativa", a mai spus Tommy Mottola, in varsta de 63 de ani, care in prezent este casatorit cu o alta cantareata celebra, Thalia.

In ciuda meritelor pe care si le atribuie, Mottola nu neaga faptul ca Mariah Carey are un talent innascut. Cantareata a fost casatorita cu Tommy Motola, in perioada 1993 - 1998.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.