Setari Cookie-uri

Video: La 65 de ani a devenit tatic pentru a doua oara!

Despre ce cantaret este vorba?

Cantaretul britanic Elton John a devenit tata pentru a doua oara, la varsta de 65 de ani, a anuntat presa americana, citata de contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Starul britanic si partenerul lui de viata David Furnish si-au marit familia cu ajutorul unei mame-surogat din California, care a nascut de curand. Bebelusul este asfel cel de-al doilea copil al cuplului, afirma New York Post.

Presa americana sustine ca Elton John si David Furnish isi doreau foarte mult inca un copil si, pentru a-si indeplini acest vis, au decis sa apeleze la aceeasi femeie care l-a adus pe lume si pe primul lor copil, Zachary, nascut pe 25 decembrie 2010.

Se crede ca mama-surogat, a carei identitate este tinuta in mare secret, a fost prezentata cuplului britanic de catre reprezentantii unui centru pentru parinti-surogat din Statele Unite.

Purtatorul de cuvant al cantaretului britanic a refuzat sa comenteze informatiile aparute in New York Post, spunand ca nu discuta niciodata despre viata personala a clientului sau.

Citește și:

Elton John s-a casatorit cu partenerul sau de viata in 2005.

Muzicianul a declarat, intr-un interviu acordat in iulie televiziunii NBC, ca se teme putin de momentul in care fiul sau il va intreba de ce nu are o "mamica". "Va fi dureros pentru el cand va creste si va intelege ca nu are o mamica. Insa e foarte fericit. Nu am vazut niciodata un copil atat de multumit. Iar voi nu ati vazut niciodata doi oameni mai multumiti decat David si cu mine".

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.