Setari Cookie-uri

Cum au evoluat Stefan Banica Jr. si Andreea Marin in cei sase ani de casnicie

In cursul casniciei lor, atat Andreea Marin, cat si Stefan Banica Jr. au avut o evolutie impresionanta.

In timp ce artistul s-a dedicat carierei, a devenit prezentatorul unei emisiuni de divertisment si nu a incetat sa fie un reper important in muzica romaneasca, Andreea Marin a continuat actiunile caritabile si s-a implicat in numeroase proiecte apreciate inclusiv pe plan international.

In ce priveste activitatea muzicala, primii ani de casatorie au fost bogati in realizari pentru Stefan Banica Jr. In 2006, acesta a primit premiul pentru cel mai bun interpret solo, pentru melodia "Numele tau", decernat in cadrul galei Premiilor Muzicale MTV Romania.

captura foto: Youtube

In 2006 si in 2007, TV Mania a desemnat "Dansez pentru tine" cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti, iar in 2007, a primit, in cadrul galei MTV, premiile pentru cea mai buna piesa ("Cum am ajuns sa te iubesc"), cel mai bun interpret solo ("Toata lumea danseaza") si cea mai buna prestatie live.
Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" in 2011, Banica a povestit cum a ajuns sa prezinte emisiunea "Dansez pentru tine", explicand ca, desi a refuzat multe dintre propunerile lui Valeriu Lazarov, patronul postului Pro TV, Adrian Sarbu, a reusit sa il convinga.

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.