In timp ce artistul s-a dedicat carierei, a devenit prezentatorul unei emisiuni de divertisment si nu a incetat sa fie un reper important in muzica romaneasca, Andreea Marin a continuat actiunile caritabile si s-a implicat in numeroase proiecte apreciate inclusiv pe plan international.

Adevarata fata a lui Stefan Banica Jr. Nimeni nu se astepta sa fie asa

In ce priveste activitatea muzicala, primii ani de casatorie au fost bogati in realizari pentru Stefan Banica Jr. In 2006, acesta a primit premiul pentru cel mai bun interpret solo, pentru melodia "Numele tau", decernat in cadrul galei Premiilor Muzicale MTV Romania.

captura foto: Youtube

In 2006 si in 2007, TV Mania a desemnat "Dansez pentru tine" cea mai buna emisiune despre oameni obisnuiti, iar in 2007, a primit, in cadrul galei MTV, premiile pentru cea mai buna piesa ("Cum am ajuns sa te iubesc"), cel mai bun interpret solo ("Toata lumea danseaza") si cea mai buna prestatie live.
Intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" in 2011, Banica a povestit cum a ajuns sa prezinte emisiunea "Dansez pentru tine", explicand ca, desi a refuzat multe dintre propunerile lui Valeriu Lazarov, patronul postului Pro TV, Adrian Sarbu, a reusit sa il convinga.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Andreea Marin, prima declaratie oficiala despre bataile primite de la Stefan Banica Jr
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: